Hamlet German-sorvitaltat -40%
Tervetuloa Sorvisoppiin

Tervetuloa Sorvisoppiin

Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut puunsorvaaja, Sorvisopin verkkokaupalla on tarjota jotain kaikille. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat, itse hyväksi koetut tuotteet ja huippu asiakaspalvelu varmistaaksemme ilon puunsorvaukseen.
Ihminen voi käyttää vain rajallisen ajan päivästään tai viikostaan puun sorvaukseen. Sen ajan tulisi olla mukavaa ja tekemisen puhdasta iloa. Sen takia meillä on valikoimassa vain laadukkaita tuotteita. Mielestämme kannattaa ostaa kerralla hyvät työkalut ettei tarvitse ostaa kahta kertaa. Toisinsanoen, osta harkiten ja parempia työkaluja. Hyvillä työkaluilla ja koneilla tekeminen on mukavampaa. Sorvisoppi myy vain laadukkaita ja hyväksi koettuja työkaluja, koneita ja tarvikkeita puunsorvaukseen (ja muihin puutöihin). Maahantuomme huippuhyvät Hamlet- ja Woodcut -sorvitaltat, Killinger- ja DrechselMeister-puusorvit, Woodcut-sorvaustyökalut ja CBN-laikat sekä Dianova-timanttiteroittimet. Jälleenmyynnissä on monia huippumerkkejä kuten Record Power, Bernardo, Axminster, Tormek, Veritas, Hope, Dianova Lapstone. Erikoisemmissa tarpeissa ota rohkeasti yhteyttä.
Hamlet-sorvitaltat

Hamlet-sorvitaltat

Sorvisoppi.com tuo maahan Henry Taylorin valmistamat Hamlet Craft Tools-sorvitaltat puun sorvaukseen suoraan Sheffieldistä Englannista.

Asiakkaiden kokemuksia

Panu / MIDI II PLUS
Asiakkaiden kokemuksia - #1
Jalat on tukevat ja koko laitos tuntuu pysyvän hyvin paikallaan vaikka nopeuttakin taisi olla 1700 rpm hionnassa. Aivan hiton tyytyväinen kyllä! Ihan kuin jälkikin olisi huomattavasti parempaa, ei vaatinut niin paljon hiomista.
Matti
Asiakkaiden kokemuksia - #2
Toimitusnopeus ylitti odotukset. Kun maanantaina ap. kanssasi sovimme toimituksen sisällöstä, niin tiistaina ip. sain puhelimeeni tekstiviestin, että paketti olisi noudettavissa.
Tapio
Asiakkaiden kokemuksia - #3
Onhan hyväntahtoista palvelua. Se ilahduttaa suuresti! Toiminta tuntuu jatkuvan edelleen ja hyvä niin. Ammattitasoa kaikella tavalla.
Paavo
Asiakkaiden kokemuksia - #4
Tilasin Jyrsinterän Arbortech Turboplane ja ostotapahtuma oli helppo, palvelu nopeaa ja mutkatonta. Itse tuote on loistava. Helppo työstää ja jälki todella hyvää. Luottamusta herättävä myyjä, jonka palveluksia käytän jatkossakin.
Ossi
Asiakkaiden kokemuksia - #5
Erittäin nopea toimitus ja tuote erinomainen.
Jouni
Asiakkaiden kokemuksia - #6
Ripeä toimitus. Toimituksen nopeus yllätti. Keskiviikkona tilasin ja perjantaina paketti noudettavissa.
Erkki
Asiakkaiden kokemuksia - #7
Tästä ei voi palvelu parantua. Kiitos 👍
Anne
Asiakkaiden kokemuksia - #8
Huippu nopea toimitus ja tilaamani liimat oli hyvin pakattu. Tyytyväinen olen ja jatkossa tiedän mistä alan ensimmäisenä etsimään tarvitsemaani 😊 Iso kiitos ja suosittelen muillekin 🤗
Richard
Asiakkaiden kokemuksia - #9
Hinta-laatusuhte on kohdillaan ja eritain nopea toimitus. Kiitos 5*/5*
Mika
Asiakkaiden kokemuksia - #10
Suosittelen. Hyvää palvelua. 👍

Puusorvi DrechselMeister MIDI PRO

Kotisorvarin verstaalta DrechselMeister MIDI PRO -sorvin ominaisuuksien esittely. Sorvissa on mukaiva ominaisuuksia, jotka tekevät sorvaamisesta entistä mukavampaa. Sorvi on hiljainen ja siitä löytyy portaaton nopeuden säätö, 2-asentoinen jarru, siirrettävä ohjainboksi ja niin edelleen. Sorvi on Sorvisopissakin jatkuvassa käytössä.
Dianova LapstoneDianova Lapstone
Timanttiteroittimet teroitukseen

Dianova Lapstone

Sorvisopin toimintaperiaatteita

Nopeus on valttia
Lähetämme tuotteet heti kun mahdollista. Yleensä 1-4 päivässä. Olemme yhteydessä mikäli tämä ei ole mahdollista.
Kaikella on väliä.
Erityisesti asiakkaan kokemuksella. Ja puunsorvauksella.
Laadukkaat tuotteet
Jotta sorvaus olisi iloa sen vähäisen ajan mitä siihen voimme käyttää, tulee työkalujen ja koneiden olla ensiluokkaista laatua.
Valikoima
Meiltä löytyy laaja valikoima työkaluja, koneita ja tarvikkeita. Laajennamme valikoimaa koko ajan.

Poimintoja Sorvisopista

SORVISOPPI.COM

SORVISOPPI.COM

Olemme verkkokauppa, mutta Raahen varastolla voi tulla käymään, kun sovit ajan etukäteen. Tulemme myös sovittaessa paikalle sorvauskursseille ja tapahtumiin.
Osoite
Varasto: Rautaruukintie 35, ovi C, 92100 Raahe Postiosoite: Holminrinne 6, 92130 Raahe
Hae reittiohjeet