Hamlet German-sorvitaltat -40%
Osta kerralla hyvät koneet ja työkalut, ettei tarvitse ostaa kahta kertaa

Sorvisopista laadukkaat koneet ja työkalut puun sorvaukseen

Tervetuloa Sorvisoppiin

Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut puunsorvaaja, Sorvisopin verkkokauppa on sinulle. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat, itse hyväksi koetut tuotteet ja huippu asiakaspalvelu varmistaaksemme ilon puunsorvaukseen.
Meillä on valikoimassa vain laadukkaita tuotteita. Mielestämme kannattaa ostaa kerralla hyvät työkalut ettei tarvitse ostaa kahta kertaa. Toisinsanoen, osta harkiten ja parempia työkaluja. Hyvillä työkaluilla ja koneilla tekeminen on mukavampaa. Maahantuomme huippuhyvät Hamlet- ja Woodcut -sorvitaltat, Killinger- ja DrechselMeister-puusorvit, Woodcut-sorvaustyökalut ja CBN-laikat sekä Dianova-timanttiteroittimet. Jälleenmyynnissä on monia huippumerkkejä kuten Record Power, Bernardo, Axminster, Tormek, Veritas, Hope, Dianova Lapstone. Erikoisemmissa tarpeissa ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Puusorvi DrechselMeister MIDI PRO

Kotisorvarin verstaalta DrechselMeister MIDI PRO -sorvin ominaisuuksien esittely. Sorvissa on mukavia ominaisuuksia, jotka tekevät sorvaamisesta entistä mukavampaa. Sorvi on hiljainen ja siitä löytyy portaaton nopeuden säätö, 2-asentoinen jarru, siirrettävä ohjainboksi ja niin edelleen. Sorvi on Sorvisopissakin jatkuvassa käytössä.

Hamlet-sorvitaltat

Sorvisoppi.com tuo maahan Henry Taylorin valmistamat Hamlet Craft Tools-sorvitaltat puun sorvaukseen suoraan Sheffieldistä Englannista.
Timanttiteroittimet teroitukseen

Dianova Lapstone

Sorvisopin toimintaperiaatteita

Nopeus on valttia
Lähetämme tuotteet heti kun mahdollista. Normaalisti 1-4 päivässä.
Kaikella on väliä.
Erityisesti asiakkaan kokemuksella. Ja puunsorvauksella.
Laadukkaat tuotteet
Jotta sorvaus olisi iloa sen vähäisen ajan mitä siihen voimme käyttää, tulee työkalujen ja koneiden olla ensiluokkaista laatua.
Kasvava valikoima
Meiltä löytyy laaja valikoima työkaluja, koneita ja tarvikkeita. Laajennamme valikoimaa koko ajan.

Poimintoja Sorvisopista

SORVISOPPI.COM

Olemme verkkokauppa, mutta Raahen varastolla voi tulla käymään, kun sovit ajan etukäteen. Tulemme myös sovittaessa paikalle sorvauskursseille ja tapahtumiin.
Osoite
Varasto: Rautaruukintie 35, ovi C, 92100 Raahe Postiosoite: Holminrinne 6, 92130 Raahe
Hae reittiohjeet