Hamlet German-sorvitaltat -40%
Tervetuloa Sorvisoppiin

Tervetuloa Sorvisoppiin

Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut puunsorvaaja, Sorvisopin verkkokaupalla on tarjota jotain kaikille. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat, itse hyväksi koetut tuotteet ja huippu asiakaspalvelu varmistaaksemme ilon puunsorvaukseen.
Ihminen voi käyttää vain rajallisen ajan päivästään tai viikostaan puun sorvaukseen. Sen ajan tulisi olla mukavaa ja tekemisen puhdasta iloa. Sen takia meillä on valikoimassa vain laadukkaita tuotteita. Ohjeistamme ostamaan kerralla hyvät työkalut ettei tarvitse ostaa kahta kertaa. Sorvisoppi myy vain laadukkaita ja hyväksi koettuja työkaluja, koneita ja tarvikkeita puunsorvaukseen (ja muihin puutöihin). Maahantuomme huippuhyvät Hamlet-sorvitaltat, Killinger- ja DrechlerMeister-sorvit, Woodcut-sorvaustyökalut ja CBN-laikat sekä Dianova-timanttiteroittimet. Jälleenmyynnissä on monia huippumerkkejä kuten Record, Bernardo, Axminster, Tormek, Veritas, Hope. Erikoisemmissa tarpeissa ota rohkeasti yhteyttä.
Hamlet-sorvitaltat

Hamlet-sorvitaltat

Sorvisoppi.com tuo maahan Henry Taylorin valmistamat Hamlet Craft Tools-sorvitaltat puun sorvaukseen suoraan Sheffieldistä Englannista.

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Panu / MIDI II PLUS
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #1
Jalat on tukevat ja koko laitos tuntuu pysyvän hyvin paikallaan vaikka nopeuttakin taisi olla 1700 rpm hionnassa. Aivan hiton tyytyväinen kyllä! Ihan kuin jälkikin olisi huomattavasti parempaa, ei vaatinut niin paljon hiomista.
Matti
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #2
Toimitusnopeus ylitti odotukset. Kun maanantaina ap. kanssasi sovimme toimituksen sisällöstä, niin tiistaina ip. sain puhelimeeni tekstiviestin, että paketti olisi noudettavissa.
Tapio
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #3
Onhan hyväntahtoista palvelua. Se ilahduttaa suuresti! Toiminta tuntuu jatkuvan edelleen ja hyvä niin. Ammattitasoa kaikella tavalla.
Paavo
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #4
Tilasin Jyrsinterän Arbortech Turboplane ja ostotapahtuma oli helppo, palvelu nopeaa ja mutkatonta. Itse tuote on loistava. Helppo työstää ja jälki todella hyvää. Luottamusta herättävä myyjä, jonka palveluksia käytän jatkossakin.
Ossi
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #5
Erittäin nopea toimitus ja tuote erinomainen.
Jouni
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #6
Ripeä toimitus. Toimituksen nopeus yllätti. Keskiviikkona tilasin ja perjantaina paketti noudettavissa.
Erkki
PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME - #7
Tästä ei voi palvelu parantua. Kiitos 👍
Dianova LapstoneDianova Lapstone
Timanttiteroittimet teroitukseen

Dianova Lapstone

Sorvisopin toimintaperiaatteita

Nopeus on valttia
Lähetämme tuotteet heti kun mahdollista. Yleensä 1-4 päivässä. Olemme yhteydessä mikäli tämä ei ole mahdollista.
Kaikella on väliä.
Erityisesti asiakkaan kokemuksella. Ja puunsorvauksella.
Laadukkaat tuotteet
Jotta sorvaus olisi iloa sen vähäisen ajan mitä siihen voimme käyttää, tulee työkalujen ja koneiden olla ensiluokkaista laatua.
Valikoima
Meiltä löytyy laaja valikoima työkaluja, koneita ja tarvikkeita. Laajennamme valikoimaa koko ajan.
SORVISOPPI.COM

SORVISOPPI.COM

Olemme verkkokauppa, mutta Raahen varastolla voi tulla käymään, kun sovit ajan etukäteen. Tulemme myös sovittaessa paikalle sorvauskursseille ja tapahtumiin.
Osoite
Varasto: Rautaruukintie 35, ovi C, 92100 Raahe Postiosoite: Holminrinne 6, 92130 Raahe
Hae reittiohjeet